български частни специалисти

За нас

"Най-Добрите.БГ"

Най-Добрите.БГ е платформа, предоставяща свободен и безплатен достъп на крайния потребител до профилите, публикувани публично доброволно и с изричното съгласие на частни специалисти от всички области на обществения живот на територията на Република България и чужбина, които получават възможност да спечелят нови клиенти чрез присъствието си в сайта.

Нашата основна цел е да предоставим на нашите нови клиенти по-широк спектър от потенциални нови клиенти за тях, като улесняваме търсенето на пазара на услуги.

“Нашата основна цел е да предоставим на нашите клиенти по-широк спектър от потенциални нови клиенти за тях, като улесняваме търсенето на пазара на услуги. По този начин ние даваме възможността на хора, които не могат да се обслужват добре с търсещите функции на интернет да намират всеки нужен от тях специалист на един клик разстояние. Нашата мисия е да направим живота по-лесен. С решаването на проблема за търсещата функция ние предоставяме на българскоговорящите възможността бързо да намират българскоговорящ специалист наблизо!"

Екипът на Най-Добрите.бг

Дигитализацията е актуален процес в България, но булшинството от потребители все още не проумяват колко важно е навреме да изградят своето активно дигитално присъствие, за да подкрепят своята професионална стабилност.

 Най-Добрите.бг е добра възможност да предоставим реално и ефективно технологично решение на онези, които могат да представят своя професионализъм.

simona koseva

Радвам се, че съм част от този проект. Смятам, че има поле за развитие и е въпрос на време да се наложи в България, а и по света. С всеки изминал ден технологиите напредват все повече и повече, разработването на подобна платформа би била доста полезна за голямата част от обществото.

Начало
2024г.